Tuintegels kopen bij een erkende MBI dealer

Vul een plaatsnaam in om te beginnen met het zoeken van dealers. De lockdown periode geldt ook voor onze dealers, verkoop aan particulieren vindt daarom strikt op afspraak plaats. Selecteer de categorie "Walk-in Showtuin" om te zien welke showtuinen vrij toegankelijk zijn voor bezichtiging (let op: geen service zonder afspraak). 

Om uzelf alvast te oriënteren, kunt u tijdelijk bij ons (kosteloos) de tuinbrochure aanvragen. Deze ontvangt u vervolgens spoedig op uw deurmat. 

Tuintegels uitzoeken en kopen tijdens corona-periode

De Nederlandse regering heeft, geheel terecht, verregaande maatregelen genomen om het corona-virus zoveel mogelijk in te dammen. Het is onze verantwoordelijkheid én die van onze dealers om hieraan medewerking te verlenen. Onze dealers volgen allen de richtlijnen van het RIVM en is fysieke verkoop van sierbestrating aan particulieren enkel op afspraak toegestaan. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u zich in een beslissende fase bevindt met betrekking tot uw nieuwbouwwoning of aanstaande verhuizing. Voordat u een offerte accepteert is het toch fijn om de sierbestrating in het echt te zien en te voelen. Een select aantal van onze dealers biedt daarvoor de mogelijkheid met een publiek toegankelijke walk-in showtuin. 

Walk-in showtuin tijdens lockdown-periode

U vindt tijdelijk een nieuwe selectiecategorie op onze site. Dit betreft de vrij toegankelijke showtuinen. Let op: geen service of verkoop zonder afspraak! U kunt deze showtuinen gebruiken om te bekijken of de sierbestrating aan uw esthetische wensen voldoet. Een offerte vraagt u aan bij de dealer via de website, telefoon of e-mail. Kom maximaal met 2 personen, houd afstand en blijf niet langer dan strikt noodzakelijk in de showtuin. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat we deze service nog wel kunnen blijven verlenen. (Klik op de dealer om eventuele aanwijzingen te bekijken. Vanuit veiligheidsoverwegingen zijn sommige showtuinen afsluitbaar en niet buiten kantoortijden toegankelijk.)

 

Erkende dealers

U kunt onze sierbestrating op veel plaatsen kopen. Er is altijd een erkende dealer bij u in de buurt. Ook kunt u onze tuintegels rechtstreeks bij uw hovenier bestellen. Let erop dat u hierbij de originele producten geleverd krijgt, zoals vermeld in onze brochure. De verpakkingen zijn altijd duidelijk herkenbaar van MBI en gelabeld met de juiste productnamen. Zo weet u zeker dat u de MBI kwaliteit geleverd krijgt.

Showtuinen en advies over tuintegels

Voor het beste beeld kunt u één van onze dealers bezoeken voor een bezichtiging. Op onderstaande landkaart kunt u een erkende dealer bij u in de buurt vinden. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij onze dealers voor u geclassificeerd. Zo kunt u gericht uw keuze maken voor uw bezoek.

Onze Ambassadeurs hebben zich volledig gespecialiseerd in MBI sierbestrating. Hier worden de nieuwste producten als eerste gepresenteerd en is zeer hoge mate van kennis aanwezig van al onze producten. Van onze Ambassadeurs mag u de hoogste service en kennisniveau verwachten. MBI Ambassadeurs zijn altijd 5 sterren dealers.
Bij onze 5-sterren dealers is nagenoeg de gehele MBI collectie te bezichtigen en deze dealers beschikken altijd over een zeer ruime en sfeervolle showtuin.
Bij onze 3-sterren dealers wordt u ook uitstekend geholpen maar is een kleiner gedeelte van onze collectie te bezichtigen. Uiteraard is alle sierbestrating uit onze collectie hier te bestellen.
Onze 2-sterren dealers hebben een kleinere MBI collectie in hun showtuin.  Uiteraard is alle sierbestrating uit onze collectie hier te bestellen. (In geval van een bouwmaterialen vakhandel is sierbestrating een bijproduct.) 
MBI 5 stars
MBI Dealers
U kunt onze sierbestrating op veel plaatsen kopen. Er is altijd een erkende dealer bij u in de buurt.
Categorie
extra info

Tuintegels kopen?

MBI is Nederlands grootste producent van (sier)bestrating, waaronder tuintegels. MBI is niet ingericht op kleindistributie, vandaar dat wij samenwerken met erkende dealers waar u al onze producten kunt kopen. Maar misschien nog belangrijker, u kunt hier ook onze sierbestrating zien en voelen in de mooie showtuinen. Online kopen van tuintegels zonder het product in het echt gezien te hebben raden wij eigenlijk af. Dit omdat fotomateriaal altijd afwijkt van het echte beeld. De prijzen van onze tuintegels vindt u wel in deze webcatalogus. Zo kunt u zich in ieder geval vast goed oriënteren binnen uw beschikbare budget.